Para-matrix

Praktijk de Vrije Mens

 

 

WHEAL

 

 

 

 Wanneer men als cliënt bij mij komt begin ik eerst met een kleine intake om erachter te komen wat het probleem is. Wanneer het probleem of vraag duidelijk is ga ik d.m.v. mijn mediumschap samen met de cliënt kijken waar het probleem vandaan komt. 99% van alle klachten komen van negatieve energieën die via de aura ons energiestelsel binnenkommen.Als dit gebeurt zul je klachten krijgen als vermoeidheid en lusteloosheid. Zitten de negatieve energieën te lang in ons energiestelsel dan zullen we last krijgen van psychische en fysieke klachten.

In de loop van de tijd verergeren de klachten en leiden soms tot ernstige ziekte. Door het mediumschap kunnen we deze energieën opsporen en transformeren.

Nadat het hele energiestelsel van de cliënt schoon is gaan we de Healing inzetten.

 

Deze vorm van healing is een krachtige healing op zeer hoog niveau.De kracht zit hem in het feit dat de Gidsen ( De Arcturians ) zeer hoog ontwikkeld zijn in het geven van Healing en zij hebben de mogelijkheid om samen te werken met andere lichtwezens zoals Aartsengelen, engelen etc.Door deze samenwerking ontstaat er een gigantisch mooie geneeswijze.In mijn ogen de geneeswijze van de toekomst.Het is dus niet I Heal maar We Heal en zo is Wheal ontstaan.De behandeling houdt in dat erop lichamelijk geestelijk / emotioneel gebied of zielsniveau healingen plaats kunnen vinden.Deze kun je ervaren als tintelingen, lichte druk of kriebels in je lijf.Ook gebeurd het dat men het heel koud of warm krijgt of dat bepaalde lichaamsdelen gaan bewegen.
 
Het zien van kleuren of anderszins komt ook regelmatig voor.  Alles gaat in overleg met je Hogere Zelf. Er zal dus niks gebeuren wat in strijd is met je Zieleplan. Tijdens dit consult hoef je niets te doen dan alleen de Healing en de Liefdevolle ondersteuning te ontvangen.Deze Helende Energieën, die tijdens Wheal actief zijn, zijn zeer krachtig.Dit kan inhouden dat de behandeling nog een aantal dagen door kan gaan.Het komt wel eens voor dat men na de behandeling een beetje misselijk kan zijn of dat men lichte hoofdpijn of duizeligheid kan voelen.Dit komt door de Nieuwe Energetische Frequenties die in je lichaam worden geïntroduceerd en door het afvoeren en verankeren van Energieën.Dit is voor ieder persoon verschillend.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2011. All Rights Reserved.